Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ "Ο ΣΥΘΑΣ"

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου "Ο ΣΥΘΑΣ", ιδρύθηκε το 1998, ύστερα από την ανάγκη των παικτών να γίνει μια πιο οργανωμένη προσέγγιση στο άθλημα. Από τότε και μέχρι σήμερα, γίνεται μια πολύ καλή και συστηματική προσπάθεια, προκειμένου το άθλημα να διαδοθεί στην περιοχή. Τον Ιούλιο του 2004, το Διοικητικό Συμβούλιο άλλαξε και ευελπιστεί να συνεχίσει με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς, τη συστηματική διάδοση του αθλήματος, καθώς και την προβολή της πόλης μέσα από το άθλημα αυτό. Οι προπονήσεις του ομίλου, γίνονται στα γήπεδα τένις στην περιοχή της μαρίνας Ξυλοκάστρου και δίπλα από τον ποταμό Σύθα, απ' όπου και το όνομα του ομίλου.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από 4 ηλεκτροφωτιζόμενα γήπεδα green - set , τα οποία κατασκευάστηκαν το 1992 τα πρώτα δύο και το 1996 τα άλλα δύο και ανήκουν στο Δήμο Ξυλοκάστρου. Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο όμιλος τα χρησιμοποιεί για σκοπούς προπονήσεων και άθλησης των μελών του, όλες τις μέρες και συγκεκριμένες ώρες χειμώνα-καλοκαίρι.

ΜΕΛΗ-ΠΑΙΔΙΑ
Ο όμιλος έχει συνολικά 30 αθλούμενα μέλη, περίπου 15 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, καθώς και 30-50 παιδιά που ενδιαφέρονται να μάθουν τένις. Οι ηλικίες των παιδιών είναι από 7 χρονών ως και 18.
Σκοπός του ομίλου είναι η καλλιέργεια και η διάδοση του αθλήματος στην περιοχή, καθώς και η βοήθεια στα παιδιά που θέλουν να προπονηθούν πιο συστηματικά και να κάνουν πρωταθλητισμό. Επίσης, προσπαθούμε να στέλνουμε τους αθλητές μας σε αγώνες, ώστε να εντρυφήσουν καλύτερα στο άθλημα, καθώς και να γνωρίσουν και άλλες περιοχές και άλλους αθλητές.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου διοργανώνει επί 11 συνεχή χρόνια, το Οpen Τουρνουά Τένις Ξυλοκάστρου, το οποίο και έχει αποκτήσει πολύ καλή φήμη ανά το πανελλήνιο, αφού κάθε χρόνο προσελκύει παίκτες απ' όλη την Ελλάδα. Γίνεται κάθε χρόνο, περίπου την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Και φέτος έγινε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές που έφτασαν περίπου τις 80. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου "Ο ΣΥΘΑΣ", έχει ως εξής:

•Πρόεδρος: Καζάνης Γεώργιος
•Αντιπρόεδρος: Νιάσκου Βασιλική
•Γενικός Γραμματέας: Μαργαρίτη Αργυρώ
•Ταμίας: Μιχοπούλου Γεωργία
•Έφορος: Λουκάτος Λουκάς
•Ειδικός Γραμματέας: Μεντζελόπουλος Γεράσιμος
•Μέλος: Παπαδημούλης Βασίλης

Η διεύθυνση αλληλογραφίας είναι:
Νικολοπούλου 25
Τ.Κ. 20400 Ξυλόκαστρο
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι:
Το fax του ομίλου είναι: 27430 22968
Η σελίδα του ομίλου είναι: www.oaxylokastrou.gr

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης