Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο Ν.Ο. Ξυλοκάστρου ιδρύθηκε το 1977. Σκοπός του ομίλου η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για τη συμμετοχή των σε ναυταθλητικούς αγώνες. Παράλληλα δε, επιδιώκει τη σωματική-πνευματική και ηθική ανάπτυξη των μελών του. Αναπτύσσει τέλος, την αγάπη προς τη θάλασσα και τις δραστηριότητες που γίνονται σε αυτή. Το Καταστατικό του ομίλου εναρμονίστηκε ως έπρεπε με το νέο Αθλητικό Νόμο 2725/99 και λειτουργεί βάσει αυτού από τις 12/7/01.
Ιδρυτικά μέλη του ομίλου:
•Τριανταφύλλου Γεώργιος 1ος Πρόεδρος
•Βασιλειάδης Σπύρος
•Γκουρβέλος Χαράλαμπος
•Σκούρας Δημήτριος
•Ανδριανός Ιωάννης και άλλοι συμπολίτες

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι:
•ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαγρέδος Ανδρέας
•ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζάρρος Ανδρέας
•ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιωαννίτης Αργύρης
•ΤΑΜΙΑΣ: Φλέσσας Ανδρέας
•ΜΕΛΟΣ: Σπηλιώτης Αντώνης

Δραστηριότητες:
Εκμάθηση ιστιοπλοΐας τριγώνου
Συμμετοχή σε αγώνες ανοικτής θάλασσας με το OLSEN 29 ποδιών, ιδιοκτησίας ΝΟΞ.

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης