Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλοκάστρου ιδρύθηκε το 1982 και το 2000 σύμφωνα με το 2725/99, εναρμονίστηκε ως όφειλε στις διατάξεις αυτού. Ο όμιλος διατηρεί τμήμα ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ-ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΜΙΝΙ-ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ και βάση Καταστατικού μπορεί να δημιουργήσει τμήματα ΒΟΛΕΪ-ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΠΑΛΗΣ, γιατί σκοπός αυτού, είναι η συμμετρική και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών.
Επίσης, η δημιουργία ισχυρών χαρακτήρων και ηθικών προσωπικοτήτων μέσω της άσκησης και των λοιπών μορφωτικών προγραμμάτων που θέτει σε λειτουργία ο όμιλος προς όφελος των μελών του. Ιδρυτής του ομίλου είναι ο πρώην Δήμαρχος Ξυλοκάστρου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ. Επί προεδρίας του, το τμήμα Βόλεϊ συμμετείχε στη Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Ακολούθησαν ως πρόεδροι οι κύριοι:
ΖΑΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Επί προεδρίας του το τμήμα ΜΠΑΣΚΕΤ, το έτος 2000-01 κατακτά το πρωτάθλημα της Α1 της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και ανεβαίνει στη Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Αποχωρεί και τον διαδέχεται ο νυν πρόεδρος ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Τέλος, μέλη και αθλητές του ομίλου διαπρέπουν στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ και στις ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, εντός και εκτός Ξυλοκάστρου. Σημαντικοί σταθμοί στην έως τώρα πορεία του, είναι:
2001-2002: Α΄ Συμμετοχή στη Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
2002-2003: Κατάκτηση πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑΚ
2003-2004: Β΄ Συμμετοχή στη Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
2004-2005: Γ΄ Συμμετοχή στη Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Τέλος, τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ είναι γύρω στα 100-150.

Υπεύθυνος: Πετούσης Ευάγγελος (κατά την χειμερινή περίοδο)

Λειτουργούν τμήματα ΜΠΑΣΚΕΤ :
•ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ 6-12
•ΜΙΝΙ
•ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
•ΠΑΙΔΩΝ και
•ΑΝΔΡΩΝ (αγωνίζεται για την περίοδο 2007-2008 στην Α2 ΕΣΚΑΚ)

Το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν τμήματα για αγόρια 6-12 ετών από1 έως 30/07/08

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης