Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: 22-02-2006

ΣΚΟΠΟΣ:
Σύσφιξη σχέσεων των κατοίκων του χωριού.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ:
Έθιμα και συνήθειες του χωριού,
εκθέσεις εικαστικών
ομιλίες
συζητήσεις ιατρικών θεμάτων
επισκέψεις και δωρεές σε ιδρύματα
Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Πάσχα: Προσφορά εδεσμάτων στην εκκλησία.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ:
Ναρκωτικά, αλκοολισμός, προβλήματα οικογενειών και ηλικιωμένων

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ:
Καθαριότητα, ανακύκλωση, δενδροφύτευση, τρόποι εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας και υδάτινων πόρων

Διαμόρφωση κοινοτικού χώρου με παγκάκια, τραπεζάκια, πλακόστρωση και περίφραξη για χώρο αναψυχής
Και όπως κάθε χρονιά την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου στις 9 το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου με κρασάκι και εδέσματα του συλλόγου θα διασκεδάσουμε όλοι με μουσική και χορό.

Δ.Σ.
Πρόεδρος: Καββέτσου Κωνσταντίνα
Αντιπρόεδρος: Σπηλιώτη Βασιλική
Γραμματέας: Πλασσαρά Τούλα
Ταμίας: Μπράβου Αικατερίνη
Μέλη: Παπαγλαστρή Ράνια, Γκιολή Λέττα

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης