Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Από το έτος 1983 δραστηριοποιείται στην περιοχή ο “Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Μελισσίου”, όπως αποκαλείται, με 200 μέλη, και στον οποίο οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος της προόδου που έχει συντελεστεί στον οικισμό.

Ήτοι:
•Ανέγερση ιερού ναού Αγ. Τριάδας
•Δενδροφύτευση και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων
•Διαμόρφωση και λειτουργία αθλητικού κέντρου καθώς και παιδικής χαράς
•Ασφαλτοστρώσεις δρόμων
•Ονομασία οδών και τοποθέτηση αριθμών στις οικίες
•Συγκοινωνιακή μελέτη οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης οδικής κυκλοφορίας
•Επιμέλεια υδροδότησης του οικισμού μέχρι 17-10-2003, οπότε αναλαμβάνει την ύδρευση ο Δήμος Ξυλοκάστρου με ενέργειες του εξωραϊστικού συλλόγου.
•Επιμέλεια καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων και έργα συντήρησης κ.λ.π

Ο σύλλογος διοικείται από 7μελές Δ.Σ, το οποίο εκλέγεται για 2 έτη.

Συμβολή στην ανάπτυξη του οικισμού έχει η τοπική αυτοδιοίκηση τόσο ως κοινότητα Μελισσίου όσο και ως Δήμος Ξυλοκάστρου, καθώς και η Νομαρχία. Μάλιστα η θεσμοθέτηση των Καποδιστριακών Δήμων έχει ωφελήσει σημαντικά.

Για τους όρους δόμησης που αναγράφονται στο Φ.Ε.Κ 246Δ/22-10-70, καθώς και τα τοπογραφικά διαγράμματα που το συνοδεύουν , βλέπε: www.korinthia.gr
Τα έσοδα του συλλόγου προέρχονται από τις συνδρομές των μελών, καθώς και από δωρεές μελών και φίλων του οικισμού.
Η επικοινωνία με τον εξωραϊστικό και πολιτιστικό σύλλογο μπορεί να γίνει :


Ταχυδρομική διεύθυνση
Εξωραϊστικός και πολιτιστικός σύλλογος Νέου Μελισσίου,
Μελίσσι Κορινθίας-οικισμός ΔΕΗ, 20400.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
τηλ. : 6977 833304

 

 

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης