Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΥΛΟΣ"

Η Μικτή 4φωνη Χορωδία του Μουσικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου "Ο ΑΥΛΟΣ" ιδρύθηκε το 1994. Αποτελείται από 36 άτομα, 26 γυναίκες και 10 άνδρες και τελεί υπό τη διεύθυνση του μαέστρου-καθηγητή μουσικής κ. Θεμιστοκλή Δράμη. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε πολλά χορωδιακά φεστιβάλ σε διάφορες ελληνικές πόλεις, όπως: Θήβα, Σαλαμίνα, Λευκάδα, Άργος, Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Κάρυστο και έχει πραγματοποιήσει ποικίλες εμφανίσεις στο ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, σε άλλες πόλεις της Κορινθίας (Άσσο, Τενέα) καθώς και σε Ραδιοφωνικούς Σταθμούς.

Σημαντικές εμφανίσεις της χορωδίας ήταν προς τιμήν Φιλανδών φιλελλήλων επισκεπτών, κατά την αδελφοποίηση του Ξυλοκάστρου με την πόλη Trois Pont του Βελγίου και στο Συνέδριο Ρομποτικής Πανεπιστημίου Πατρών, ενώπιον 500 καθηγητών Πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο. Η χορωδία όμως, έχει κάνει εμφανίσεις σε πόλεις του Βελγίου και στο Παρίσι. Εκτός από τα παραπάνω, η χορωδία ψάλλει κάθε χρόνο τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής στους ναούς του Ξυλοκάστρου.

Τον Μάιο του 2003 "O ΑΥΛΟΣ" οργάνωσε την 1η Χορωδιακή Συνάντηση στο Ξυλόκαστρο με επιτυχία. Το ρεπερτόριο της χορωδίας, περιλαμβάνει επιλεγμένα έργα ξένων κλασικών δημιουργών, χορωδιακά έργα και τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών, παραδοσιακά τραγούδια σε χορωδιακή επεξεργασία, καθώς και καντάδες.

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης