Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Παρουσίαση της μελέτης "Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Τουριστικού Προορισμού για το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης"

Δελτία Τύπου | Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 11:42

Την Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, στη Συνεδριακή αίθουσα του Sikyon Coast Hotel & Resort στο Ξυλόκαστρο, παρουσιάστηκε το δεύτερο μέρος της μελέτης  «Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Τουριστικού προορισμού για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης».

Η παρουσίαση αφορούσε τα τουριστικά προϊόντα του Δήμου και τις προτάσεις για την ανάπτυξή τους, τη μεθοδολογία για την ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας της περιοχής και τις δράσεις που πρέπει να αναλυθούν.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και συζήτηση. Το σύνολο των παρευρισκομένων συνεχάρη τους εισηγητές για την πληρότητα και τη στόχευση της μελέτης.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε από όλους στην πρόταση της δημιουργίας του οργανισμού διαχείρισης προορισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σ. Σταματόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ε. Γκιάτας και κ. Γ. Πετρίτσης, οι Αρχηγοί των συνδυασμών της μειοψηφίας κ.κ Φ. Μπρακούλιας, Β. Τσιώτος και Α. Ζάρρος, ο τέως Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Δ. Δούσκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου κ. Ν. Χαβέλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του LTO (Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου) και επιχειρηματίες της περιοχής.

Κλείνοντας την παρουσίαση, ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, τόνισε τη σπουδαιότητα του τουρισμού, ως σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης της περιοχής. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης προσπάθειας, για την ανάπτυξη του τουρισμού και τη χάραξη της σωστής στρατηγικής, κάλεσε φορείς και πολίτες να συνεργαστούν με τη δημοτική αρχή για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τους κυρίους:

Θεόδωρο Καριπίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lever Α.Ε.(ανάδοχος μελέτης)
Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, Ειδικό Σύμβουλο

    Διαβάστηκε 205 φορές

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης