Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Τελευταία Σχόλια

Διαγωνισμοί Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής

υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου του Δήμου Ξυλοκάστρου

Διαγωνισμοί Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής Καλή σας όρεξη...

1ος Διαγωνισμός Μαγειρικής (23)

Ο 1ος Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής και Βαφής Πασχαλινού Αβγού πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 29 Μαρτίου 2007, στο Κέντρο ‘ΑΚΡΩΤΗΡΙ’ στη Συκιά από τον πολιτιστικό σύλλογο ‘Άγγελος Σικελιανός’. Το Θέμα του διαγωνισμού επίκαιρο: ο ‘Σαρακοστιανός Μεζές’

2ος Διαγωνισμός Μαγειρικής (35)

Κλείστε τα μάτια σας και οραματισθείτε τις Γιορτές που έρχονται με τους αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σας γύρω σας. Είστε ευτυχισμένοι που είστε όλοι μαζί και θέλετε να τους δείξετε την αγάπη σας. Είμαστε σίγουροι ότι το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο νου είναι ότι θα θέλατε να τους ετοιμάσετε τις λιχουδιές που αρέσουν στον καθένα. Κάπως έτσι οραματιστήκαμε το θέμα του 2ου Διαγωνισμού Μαγειρικής : ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

3ος Διαγωνισμός Μαγειρικής (42)

Φίλες και φίλοι, Με μεγάλη χαρά σας δίνουμε τις συνταγές που οι φίλες μας έφεραν στον 3ο Διαγωνισμό Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής και μοιράστηκαν μαζί μας το κέφι και το μεράκι της δημιουργίας μέσα από υπέροχα πιάτα που δημιούργησαν πραγματικά γευστικά αριστουργήματα. Ευχόμαστε να δοκιμάσετε και σεις να αντιγράψετε τις ιδέες αυτές και να προσφέρετε στους ανθρώπους που αγαπάτε γεύσεις που ευφραίνουν τον ουρανίσκο και τις αισθήσεις όρασης και οσμής.

1ος Διαγωνισμός Παιδικής Μαγειρικής "Μαγειρεύοντας Μαζί" (8)

Την Κυριακή 14 Μάρτη 2010, στο φιλόξενο χώρο του κέντρου Ακρωτήρι στη Συκιά Ξυλοκάστρου, πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής της Ένωσης Πολύτεκνων Γυναικών Ελλάδος "η Ροδιά", "Μαγειρεύοντας Μαζί", σε συνεργασία με την παιδική ομάδα Ευχήσου…κι έγινε!!!

2ος Διαγωνισμός Παιδικής Μαγειρικής "Μαγειρεύοντας Μαζί" (9)

To Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για μία ακόμη χρονιά, ο 2ος Διαγωνισμός Παιδικής Μαγειρικής, «Μαγειρεύοντας Μαζί»,της Ένωσης Πολυτέκνων Γυναικών Ελλάδος «η Ροδιά» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης