Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Δικαιολογητικά για διόρθωση πράξης εφαρμογής

Πολεοδομία | Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 12:23
  1. Αίτηση ιδιοκτήτη
  2. Τίτλοι ιδιοκτησίας σημερινών ιδιοκτητών και ιδιοκτητών στις 10-3-82 με τυχόν διαγράμματα που τους συνοδεύουν.
  3. Αντίγραφα μερίδων Υποθηκοφυλακείο σημερινών ιδιοκτητών και ιδιοκτητών στις 10-3-82 για τον έλεγχο των εισφορών.
  4. Δήλωση ιδιοκτησίας του άρθρου 12 του Ν.1337 συνοδευόμενη από τα συνυποβαλλόμενα στοιχεία (πιστοποιητικά μεταγραφής, Βαρών, κατασχέσεων, Διεκδικήσεων του Υποθ/κείου).Σε περίπτωση καθυστέρησης απο το υποθηκοφυλακειο, για την έκδοση πιστοποιητικών, θα προσκομίζεται: η αίτηση προς το υποθηκοφυλακειο και βεβαίωση απο δικηγόρο, μετά απο έλεγχό του, στη μερίδα των ιδιοκτητών.
  5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 που θα αναφέρει την παρ. 2,8 του Ν.1337/83 (δηλ. ότι δεν έχει ο ενδιαφερόμενος άλλες ιδιοκτησίες στην περιοχή επέκτασης του σχεδίου πόλης όπου εξετάζεται η ιδιοκτησία τους).
  6. Τεχνική έκθεση (για ποιους λόγους γίνεται η διόρθωση, υπολογισμός εισφορών)
  7. Απόσπασμα της πράξης εφαρμογής.
  8. Αντίγραφο των Πινάκων της πράξης εφαρμογής εις τριπλούν
  9. Διορθωμένοι πίνακες της Πράξης Εφαρμογής εις τριπλούν και σε ψηφιακή μορφή.

ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ (δηλαδή εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στα Τεχνικά Στοιχεία), επιπλέον :

  10. Τοπογραφικό Διάγραμμα σε (4) αντίγραφα (κλ.1:200, 1:500) εξαρτημένο από το κρατικό Δίκτυο (ΕΓΣΑ ΄87), συσχετισμένο με την Πράξη Εφαρμογής που θα συμπεριλαμβάνει:

Την πλήρη αποτύπωση του οικοπέδου με τα ρυμοτομούμενα τμήματά του.
Την υφιστάμενη κατάσταση σε όλο το μήκος των πλευρών των οικοδομικών Τετραγώνων (Ο.Τ.) στις οποίες το οικόπεδο, έχει πρόσωπα.
Τον υπολογισμό των εισφορών σε γη και σε χρήμα, σύμφωνα με τον Ν.1337/1983.
Το απόσπασμα της κυρωμένης πράξης Εφαρμογής, τους όρους δόμησης και τον τομέα, στον οποίο θα σημειώνεται η θέση του οικοπέδου.
Τη Δήλωση του Ν.651/1977 και του Ν.1337/1983 από τον συντάξαντα Μηχανικό ή Υπομηχανικό.

  11. Μετρητικά στοιχεία υπαίθρου, (σκαριφήματα, μετρήσεις κ.λ.π).
  12. Διπλότυπα Αμοιβών.

Η πράξη αυτή δεν αφορά άμεσα την περιοχή μας. Αναμένεται επικαιροποίηση

    Διαβάστηκε 1430 φορές

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης