Skip to main content

Εορτασμός 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

26 Σεπτεμβρίου 2024

Οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Καμαρίου μαζί με τους μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Συκιάς σας προσκαλούν στη μεγάλη Αθλητική Γιορτή που διοργανώνουν με αφορμή την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 στο Αισθητικό Δάσος του Πευκιά (στη θέση “Μπαράκι”) και ώρα 10.00π.μ. με 12.00μμ.

Οι μαθητές/μαθήτριές των δύο σχολείων, υπό την καθοδήγηση του Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Μισύρη, την ευγενική συνδρομή-καθοδήγηση έμπειρων προπονητών της πόλης μας και την υποστήριξη του Δήμου μας, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στην πράξη 6 διαφορετικά Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά ΑθλήματαΑγωνίσματα με τη μέθοδο των Σταθμών.

Συγκεκριμένα θα γνωρίσουν, αλφαβητικά, το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) με τον κ. Γ. Ξουρίδα, του Shotokan Καράτε με τον κ. Γ. Κόττα, της Ξιφασκίας με τον κ. Γ. Αμπάλοφ, της Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) με την κα Γ. Καπόρη, του Ποδοσφαίρου με τον κ. Γ. Πλασσαρά και φυσικά του Στίβου με τον κ. Α. Μισύρη.

Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη συμπεριληπτική, αειφόρο και γεμάτη ζωντάνια και φυσική άσκηση γιορτή μας!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αφισάκι και επισκεφθείτε το ιστολόγιο του σχολείου μας.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα