Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαδικτυακό Ερωτηματολόγιο Ευρωπαϊκής Κινητικότητας

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας | Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 05:41

Αγαπητοί συνδημότες,

Το ξέσπασμα της πανδημίας του ιού COVID 19 έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι οφείλουμε να αλλάξουμε συμπεριφορά προκειμένου να προστατεύσουμε τη δημοσία υγεία, τους συνανθρώπους μας αλλά και το περιβάλλον.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ξεκίνησε από το 2002 και προωθεί βιώσιμα πρότυπα κινητικότητας και κατ’ επέκταση περιβαλλοντικό ήθος σε όσους συμμετέχουν. Η εκστρατεία αυτή υποστηρίζεται ενεργά και από το Δήμο μας, καθώς φέτος εμφανίζεται πιο επίκαιρη από ποτέ.
Με σύνθημα «Μετακινήσου Υπεύθυνα» ενώνουμε δυνάμεις με τις υπόλοιπες ελληνικές και ευρωπαϊκές πόλεις διοργανώνοντας μια σειρά δράσεων για ένα Δήμο με «πράσινες μετακινήσεις χωρίς ρύπους για όλους» (Zero emission mobility for all).
Στο πλαίσιο αυτό, σας καλώ να συμμετάσχετε συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί Πρόκειται για μια σύντομη έρευνα που σκοπό εχει να καταγράψει τις συνήθειες μετακίνησης των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης του Ξυλοκάστρου και του Δερβενίου Επιλέξτε και συμπληρώστε ένα από τα δυο ερωτηματολόγια ή και τα δύο αν μετακινήστε και στις δυο πόλεις) και βοηθήστε μας να κάνουμε τις μετακινήσεις στο Δήμο μας καλύτερες.

 

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος
Βλάσιος Τσιώτος

https://forms.gle/zV1McKTx25nZxh3s5

https://forms.gle/YxPbqz53CiPPWnhM9

    Διαβάστηκε 440 φορές