Skip to main content

Ευχαριστήρια Επιστολή για το «Φιλανθρωπικό παζάρι 2014»

29 Αυγούστου 2014

Με την παρούσα επιστολή ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θέλει να ευχαριστήσει θερμά και να συγχαρεί –και πάλι- εσάς και τους γονείς σας  (που σας ωθούν στις ευγενείς αυτές δραστηριότητες) για τη διοργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης «Φιλανθρωπικό παζάρι 2014», που με ιδιαίτερο κέφι και μεράκι πραγματοποιήσατε στις 9/8/2014 στο Δερβένι για 3η συνεχή χρονιά.
  Η πρωτοβουλία σας αυτή είχε διπλό αποτέλεσμα: με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, ενισχύσατε για άλλη μια φορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης αλλά και την Μ.Κ.Ο Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας & Παιδιού «Κιβωτός του κόσμου». Επιπλέον, συμβάλατε σημαντικά στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, ειδικά στους δύσκολους καιρούς-οικονομικά και ηθικά-που διανύουμε, γεγονός που απέδειξε  η, κατά πολύ, μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου φέτος.
Τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης, συμπαράστασης και συνεργασίας, γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και δίνουν την ευκαιρία να μεταφέρουμε το μήνυμα, κυρίως στα παιδιά μας, ότι είμαστε όλοι μια κοινωνία, μια κοινότητα, και πάνω από όλα μια μεγάλη οικογένεια.
Με την ελπίδα και ευχή να συνεχίσετε να δραστηριοποιήστε σε ανάλογες, ευγένειας και ήθους, πράξεις. Να είστε πάντα καλά!

ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΑΣ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.