Skip to main content

Έκκληση σε εθελοντές εκπαιδευτικούς για την στελέχωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

01 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ξεκινά τις διαδικασίες λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που χρειάζονται βοήθεια, κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και οι γονείς τους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα που δημιουργούνται.

Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος μετά από επιστολή στους αρμόδιους φορείς Εκπαίδευσης της περιοχής, απευθύνει και δημόσια πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), κατόχους πτυχίων με τίτλους σπουδών, να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειες τους, με την εθελοντική προσφορά τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή, παρακαλούνται να το δηλώσουν στα γραφεία του Δήμου στην κ. Αναστασία Δημητρακοπούλου, τηλέφωνο επικοινωνίας 2743360200.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.