Skip to main content

Όμορφη μουσική βραδιά με την Όλγα Βενέτη

24 Ιουλίου 2020

Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά,  με Ελληνικές και ξένες μελωδίες έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Δευτέρας 20 Ιουλίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης. Η Όλγα Βενέτη συνοδευόμενη από τον Διονύση Αγαλιανό (Τρομπέτα) και τον Βενιαμίν Χατζηκουμπαρόγλου (Πιάνο), κατάφερε να μας ταξιδέψει σε πλήθος συναισθημάτων και να ξεφύγουμε με πολύ όμορφο τρόπο από τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας.

Όπως έχει πει και η ίδια άλλωστε σε συνέντευξή της "Δεν μπορεί να μην είναι αντίδοτο στην κρίση ο πολιτισμός, απλά δεν γίνεται αλλιώς, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, είναι αδιέξοδος αλλιώς. Η ελπίδα και το μέλλον ενός τόπου είναι ο πολιτισμός."
 
Στα πλαίσια της συναυλίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ευελπιστούμε να κρατήσει την υπόσχεσή της και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σύντομα.

Λίγα λόγια για την Όλγα Βενέτη.

Η Όλγα Βενέτη σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσική (Δίπλωμα Μονωδίας) στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας, με καθηγητή το Γ. Ζερβάνο.
Παρακολούθησε ακόμη σεμινάρια φωνητικής στο Μιλάνο με καθηγητή το D. Matsola. Ως χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στον Φ.Σ. Παρνασσός, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και αλλού


Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.