Skip to main content

Παρουσίαση του βιβλίου της Δρ Δήμητρας Καμαρινού «Καρέ Ιστορίας 1821-1923» από τον Παναγιώτη Δούρο, Διδάκτορα Πολιτιστικής Διαχείρισης.

03 Αυγούστου 2020

" Στην προσωπική μας ζωή, είναι φορές που χρειάζεται να πατήσουμε στους προγόνους, για να ψηλώσουμε.Χρειαζόμαστε ρίζες, για να στεριώσουμε.Και τις έχουμε."
Η Ντέμη Καμαρινού, αξιοποιώντας το οικογενειακό της αρχείο, έγραψε το έργο " Καρέ Ιστορίας 1821_1923 " βασισμένο στο άλμπουμ με τις καρτ ποστάλ του θείου της Σωτήρη Καμαρινού και το παρουσίασε στον Πύργο του Κεμήλ μπέη, στη Συκιά Κορινθίας, με την αιγίδα του ΝΠΔΔ "Ηλίας Κατσουλης", του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Την εκδήλωση πλαισίωσε η θεατρική ομάδα "Πειραματιστές" με ένα καθηλωτικό δρώμενο ,σε σκηνοθεσία, Tereza Louizou και κείμενο της Ντέμης Καμαρινού.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Π.Ε Κορινθίας για την στήριξή τους καθώς και όλους τους συντελεστές της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.