Skip to main content

Καθαρισμός των ακτών 01-06-09

06 Ιανουαρίου 2009

Την Κυριακή 24-05-09 ο δήμος Ξυλοκάστρου σε συνεργασία με το Δίκτυο ΄΄Μεσόγειος SOS΄΄ και μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης οργάνωσε εκδήλωση καθαρισμού των ακτών της πόλης μας.

Την ίδια μέρα πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς στη Συκιά, στο Καμάρι, κ.λ.π. σε συνεργασία με το δήμο Ξυλοκάστρου συμμετείχαν στην προσπάθεια καθαρισμού των ακτών στα παραπάνω δημοτικά διαμερίσματα.
Η προσπάθεια του Δήμου αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών για καθαρό περιβάλλον, καθαρό δήμο, καθαρές ακτές.
Όπως είπε ένας μικρός μαθητής: «δεν πρέπει να αφήνουμε μπουκάλια, πλαστικά, χαρτιά, περιοδικά, εφημερίδες, κ.λ.π. στις παραλίες, ούτε να πετάμε σκουπίδια στα ρέματα γιατί μετά τα βρίσκουμε στις παραλίες».
Ο δήμος Ξυλοκάστρου έχει οργανωμένες ασφαλείς και καθαρές ακτές και γι’ αυτό κάθε χρόνο βραβεύεται με το διεθνές βραβείο ΄΄γαλάζιες σημαίες΄΄.
Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε την προσπάθεια για καθαρές ακτές.
Ο Δήμαρχος ευχαριστεί θερμά όλους, μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στην εκστρατεία καθαρισμού των ακτών μας. 

 

01-06-09
 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα