Skip to main content

'Σύλλογος Ζωοφίλων Ξυλοκάστρου'' 27-05-09

27 Μαΐου 2009

Ο δήμος Ξυλοκάστρου και ο Σύλλογος Ζωοφίλων Ξυλοκάστρου ανακοινώνουν την επανίδρυση και δράση του ζωοφιλικού σωματείου.

Το πρόγραμμα προστασίας των αδέσποτων ξεκίνησε με εμβολιασμούς, θεραπείες, στειρώσεις και υιοθεσίες των αδέσποτων ζώων του Ξυλοκάστρου, με σκοπό την διασφάλιση της υγείας των ζώων και της ασφάλειας των δημοτών. Οι παραπάνω δράσεις θα επεκταθούν σταδιακά και στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας.
Από κοινού, η Δημοτική Αρχή και το ζωοφιλικό σωματείο επιθυμούν να επιστήσουν την προσοχή των δημοτών στο θέμα των δηλητηριάσεων των αδέσποτων ζώων. Η δηλητηρίαση ζώου θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και αποτελεί ένα από τα πιο άνανδρα και βάρβαρα εγκλήματα, με αποτέλεσμα να τιμωρείται από το νόμο με φυλάκιση και χρηματική ποινή. Έχει αποδειχθεί ως ο πιο αναποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο του αριθμού των ζώων και συνιστά πράξη κατακριτέα που θίγει και αμφισβητεί τον πολιτισμό μας.
Ο δήμος Ξυλοκάστρου και ο Σύλλογος Ζωοφίλων Ξυλοκάστρου επικαλούνται θερμά την συνεργασία των δημοτών, προς την εκπλήρωση των στόχων τους.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το Σύλλογο Ζωοφίλων Ξυλοκάστρου είναι: 6941657006.

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα