Skip to main content

Θεατρική Παράσταση ''Νεανικά Χτυποκάρδια''

26 Αυγούστου 2009

Η Θεατρική Ομάδα "ΑΤΙΘΑΣΟΙ" του Προοδευτικού Συλλόγου Συκιάς
"Άγγελος Σικελιανός" παρουσιάζει την κωμωδία του Κώστα Παπαπέτρου ΝΕΑΝΙΚΑ ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ.
 

Ό Κώστας Παπαπέτρου σπούδασε Δημοσιογραφία, Φιλολογία και Νομικά, όμως η μεγάλη του αγάπη είναι η συγγραφή. Έτσι αρχίζοντας από το Ραδιόφωνο όπου έγραψε γνωστές ραδιοφωνικές καθημερινές σειρές (Μείνε κοντά μου αγαπημένη, Χριστίνα κ.α.) συνέχισε γράφοντας σενάρια για τον Κινηματογράφο και την Τηλεόραση. Μερικές από τις πιο γνωστές σειρές είναι το «Βίβα Κατερίνα», «Ορκιστείτε Παρακαλώ», Ο Ανδροκλής και τα Λιοντάρια του κ.α. 

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 μέχρι σήμερα έχει γράψει πάνω από 40 γνωστά θεατρικά έργα όπως : «Οι ζηλιαρόγατοι», «Το κλουβί με τους τρελούς» «Στα σαγόνια του…Ζαχαρία» κ.α. Συνεργάστηκε με μεγάλους ηθοποιούς όπως Χατζηχρήστου, Βουτσάς, Ψάλτης, Ερήμου, Γιουλάκη κ.α.
Τα «Νεανικά Χτυποκάρδια», όπως λέει ο ίδιος, μας γυρίζουν πίσω, στα χρόνια της νιότης, όταν νοιώθαμε αυτό το μυστικό σκίρτημα στην καρδιά μας για ένα βλέμμα, για μια υπόσχεση, για ένα όνειρο.

Αυτά τα σκιρτήματα και χτυποκάρδια όλοι λίγο πολύ τα νοιώσαμε και όλοι, μέσα από το έργο, θα τα νοσταλγήσουμε γιατί είναι συνυφασμένα με τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας.

Οδηγός και αρχηγός σ αυτή τη δροσερή, κεφάτη και ευχάριστη κωμωδία, όπου τα νιάτα «παντρεύονται» με την πείρα, είναι ο γνωστός πια σε όλους σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λιακόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος σκηνοθετεί το 3ο κατά σειρά έργο της θεατρικής ομάδας «ΑΤΙΘΑΣΟΙ» συμπληρώνοντας έτσι ένα επιτυχημένο χρόνο συνεργασίας.

Η παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Αυγούστου, στις 9:30μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στη μαρίνα Ξυλοκάστρου.
 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα