Skip to main content

Πνευματικό Κέντρο - 1ος Διαγωνισμός Παιδικής Μαγειρικής

12 Φεβρουαρίου 2010

Η Ένωση Πολύτεκνων Γυναικών Ελλάδος "H Ροδιά" σε συνεργασία με την Παιδική Ομάδα "Ευχήσου κι …έγινε" του Προοδ. Συλλόγου Συκιάς "Άγγελος Σικελιανός" διοργανώνουν τον 1ο Διαγωνισμό Παιδικής Μαγειρικής υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ξυλοκάστρου.

Η εκδήλωση αφορά όλη την οικογένεια αλλά κυρίως τα παιδιά.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σε θέματα που το αφορούν άμεσα και έχουν σχέση με την ποιότητα της ζωής του.

Η Ένωση Πολύτεκνων Γυναικών Ελλάδος «H Ροδιά» διοργανώνει παρόμοιους διαγωνισμούς με τον τίτλο «Μαγειρεύοντας Μαζί» στους Δήμους όλης της χώρας. Αυτή τη φορά κάλεσε «τους μικρούς μαγείρους εν δράσει» της Παιδικής Ομάδας «Ευχήσου κι…έγινε!» να δώσουν τις γευστικές δημιουργίες τους, το τοπικό χρώμα και την παράδοση του Ξυλοκάστρου.

Καλούμε λοιπόν γονείς και εκπαιδευτικούς να παροτρύνουν τα παιδιά να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 14/3/2010 στο κέντρο «ΑΚΡΩΤΗΡΙ» στη Συκιά.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00.


Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά Καλή Επιτυχία!!!


Φιλικά
Η Οργανωτική Επιτροπή

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα