Skip to main content

Ανακλυκλωση Αλληλεγγύης

07 Απριλίου 2010

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στην προσπάθεια αυτή, η οποία είχε ιδιαίτερη απήχηση στους δημότες μας και όχι μόνο.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την υπεύθυνη, δημοτική Σύμβουλο κα Κέλλη Αδάμ - Σπανογιάννη και τις κυρίες οι οποίες ακούραστα, πρόθυμα & συστηματικά βρίσκονται στον 1ο όροφο του Θεάτρου Άγγελος Σικελιανός και εξυπηρετούν κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 5-8 το απόγευμα.
Την κα Δώρα Πάνου, την κα Ελένη Σαλή, την κα Κατερίνα Μπράβου, και την κα Όλγα Σπηλιώτη και όλες όσες πρόθυμα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Επίσης οι κυρίες ετοίμασαν για τις ημέρες του Πάσχα κουλούρια και γλυκά και τα έστειλαν σε ιδρύματα.
Η αποστολή πραγμάτων επεκτάθηκε και σε αποστολές πέραν των ορίων του Δήμου όπως:
Ίδρυμα αστέγων Πειραιώς 35 Αθήνα, Στέγη κακοποιημένων γυναικών, Κιβωτός του Κόσμου, Φυλακές Κορίνθου, Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα, Φυλακές Πάτρας Αγ. Στέφανου, Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, Γηροκομείο Δεκάζιο Τρίπολη, Καταυλισμό Μεταναστών Θήβα.
Ευχαριστούμε και τους επαγγελματίες του Δήμου μας οι οποίοι στηρίζουν με τα προϊόντα που διαθέτουν την προσπάθεια αυτή :
Τον κο Διαμαντή Δέμη (χαρτικά - απορρυπαντικά), τον κο Χρήστο Κανελλόπουλο (ελαιοτριβείο Πιτσά), τον κο Τζουμάκα Πέτρο κομμωτήριο.

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα