Skip to main content

Πνευματικό Κέντρο - 6η Γιορτή Γαστρονομίας

29 Απριλίου 2010

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, που από κοινού διοργάνωσαν ο Προοδευτικός Σύλλογος Συκιάς "ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ" και το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ξυλοκάστρου υπό την αιγίδα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ του Δήμου Ξυλοκάστρου.
 

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ευρωστίνης και το Β’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κορινθίων καθώς και αρκετοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Ξυλοκάστρου.

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν επαγγελματίες σεφ καθώς και η κα Αλεξία Αλεξιάδου, εκδότρια βιβλίων μαγειρικής, που προσέφερε περιοδικά σε όλους τους καλεσμένους καθώς και βιβλία μαγειρικής στους νικητές.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το κατάστημα ΥΑΛΟΣΕΤ Εγγλέζος, το κατάστημα του Κώστα Δέδε, το κατάστημα με είδη δώρων της Αλεξάνδρας Χαβέλη, το Τουριστικό περίπτερο του Δήμου Ξυλοκάστρου,

Το ανθοκήπιο του Χρήστου Τσιπά, το μεζεδοπωλείο ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟ, ο φούρνος ΑΡΤΟΣ@ΓΕΥΣΗ του Φίλιππα Φιαμέγκου του Βλασίου, το φροντιστήριο ξένων γλωσσών GLOBAL, το ζαχαροπλαστείο ΝΤΑΝΟΣ, το ζαχαροπλαστείο ΤΟ ΝΟΥΦΑΡΟ, το ζαχαροπλαστείο SWEET HOME.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους για τη συμβολή τους στη διοργάνωση και υλοποίηση της 6ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Δήμου Ξυλοκάστρου.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα