Skip to main content

Παιδική Χαρά στην Αριστοναυτών

13 Απριλίου 2010

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς στην οδό Αριστοναυτών.
Στην ίδια θέση υπήρχε παλιά παιδική χαρά που λόγω της χρήσης και της παλαιότητας των οργάνων είχε σχεδόν καταστραφεί με αποτέλεσμα να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά και υπήρχε κίνδυνος ατυχημάτων. Ο Δήμος αποφάσισε την αποξήλωση και αφαίρεση των παλαιών και επικίνδυνων οργάνων και τη δημιουργία νέας παιδικής χαράς.

Τότε παρουσιάστηκε ως "από μηχανής Θεός" η κα Χριστίνα Κωνσταντακοπούλου που προσφέρθηκε για μία ακόμη φορά να πληρώσει το κόστος προμήθειας και τοποθέτησης των νέων οργάνων, προϋπολογισμού περίπου 15.000,00 €. Με την ευγενική και ανθρώπινη πράξη της ήθελε να τιμήσει τη μνήμη της κόρης της Βάνας.

Θυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη πράξη ανθρωπιάς της κας Χριστίνας Κωνσταντακοπούλου, μετά την προσφορά του ασθενοφόρου οχήματος για τον ίδιο λόγο.
Την ευχαριστούμε, την τιμούμε και της οφείλουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας.
Η νέα παιδική χαρά δίνει την ευκαιρία στα παιδιά μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού να αναπτύξουν τις σωματικές και πνευματικές ικανότητες και να αποκτήσουν κινητικές δεξιότητες.

Παιδική Χαρά στην Αριστοναυτών

Μετά τη δημιουργία των νέων παιδικών χαρών στο Ηρώο στον Πευκιά, στο Σύθα, στα Κάτω Τρίκαλα, στην Κοινότητα Πιτσών και στην πλατεία Συκιάς, μια νέα παιδική χαρά έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει υποδομές για τις ανάγκες των παιδιών μας.
Είναι καθήκον μας σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο αστικό περιβάλλον να προσφέρουμε όμορφους, ευχάριστους, ασφαλείς παιδότοπους και παιδικές χαρές.
Εκπληρώνουμε το χρέος μας στα παιδιά μας και στους γονείς τους.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα