Skip to main content

Αγροτική Οδοποιία

01 Ιουνίου 2010

Αγροτική Οδοποιία Μεγάλες και συνεχείς προσπάθειες κάνει όλα τα χρόνια η Δημοτική αρχή για τη συντήρηση, βελτίωση, διάνοιξη και επισκευή των αγροτικών δρόμων.
Το έργο αυτό είναι μεγάλο, δύσκολο και απαιτεί πολλά χρήματα, δεδομένου ότι ο δήμος Ξυλοκάστρου έχει 25 Τοπικά Διαμερίσματα, μεγάλη έκταση και πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων.

Κάθε χρόνο γίνονται επίσης χαλικοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων αγροτικών δρόμων σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα, σε μια προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών της αγροτικής οδοποιίας.

Φέτος μάλιστα στη «μάχη» για τη βελτίωση και συντήρηση των αγροτικών δρόμων δούλευαν δύο γκρέιντερ ώστε να προλάβουμε να εκτελέσουμε τα αναγκαία έργα. Καθημερινά λοιπόν και για μεγάλο χρονικό διάστημα τα δύο μηχανήματα (γκρέιντερ) εργάστηκαν πυρετωδώς και βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό πολλούς αγροτικούς δρόμους.

Με τα έργα αυτή η Δημοτική αρχή αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της να βοηθήσει τους αγρότες μας και να τους εξασφαλίσει ασφαλή και άνετη πρόσβαση στα  κτήματά τους.

Αγροτική Οδοποιία

 

Αγροτική Οδοποιία

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα