Skip to main content

Έργα Ζωής

25 Μαΐου 2010

Έργα ΖωήςΗ αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Ξυλοκάστρου δεν είναι μόνο ένα σπουδαίο έργο υποδομής και ανάπτυξης. Είναι ένα έργο ΖΩΗΣ.

  • Μας έδωσε τη δυνατότητα σε μια περίοδο έντονης λειψυδρίας να διαχειριστούμε σωστά το νερό, χωρίς βλάβες και απώλειες, που μας επιβάρυναν με έξοδα συντήρησης και αποκατάστασης των βλαβών και χωρίς να χάνουμε νερό, που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη.
  • Μας έδωσε τη δυνατότητα να βρούμε και να διακόψουμε ελάχιστες περιπτώσεις μη νόμιμων παροχών.
  • Μας έδωσε τη δυνατότητα να απαλλαχτούμε από παλιά υλικά και επικίνδυνα για την υγεία μας δίκτυα, που έγιναν πριν αρκετά χρόνια.

Η πόλη μας διαθέτει πλέον στο μεγαλύτερο τμήμα του ολοκληρωμένο, σύγχρονο και κατάλληλο δίκτυο ύδρευσης και αποκτά υποδομές απαραίτητες για την αναπτυξιακή της προοπτική, υποδομές που προστατεύουν το περιβάλλον και τη ζωή μας.

ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΖΩΗΣ

Αντικαταστάσεις τμημάτων δικτύων ύδρευσης έγιναν πολλές και στα Τοπικά μας Διαμερίσματα, σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε τις υποδομές ύδρευσης και να διαχειριστούμε σωστά το πόσιμο νερό, προστατεύοντας την υγεία των συμπολιτών μας.
Στην προσπάθεια αυτή έγιναν πάρα πολλές βελτιώσεις, συντηρήσεις, καθαρισμός δικτύων, φρεατίων, υδρομαστεύσεων και δεξαμενών και εφαρμόστηκαν σύγχρονες μέθοδοι απολύμανσης του νερού και παρακολούθησης της διαχείρισής του.
Πολύ σημαντικό είναι το έργο της μεταφοράς του νερού από τις πηγές της Αγ. Βαρβάρας προς την πόλη, που μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε καλό και επαρκές νερό για τις ανάγκες του διαρκώς αναπτυσσόμενου δήμου μας και να μην έχουμε μέχρι στιγμής πρόβλημα επάρκειας νερού. Με το έργο αυτό, εκτός από την εκμετάλλευση του νερού των πηγών της Αγ. Βαρβάρας, αντικαταστήσαμε και το παλιό και ανθυγιεινό εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς του νερού από τις πηγές προς την πόλη.
Με τα έργα αυτά έχουμε επάρκεια και καλή ποιότητα νερού και δικτύων. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΖΩΗΣ.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα