Skip to main content

ΚΕΕ Κορινθίας & Δήμος Ξυλοκάστρου - Δωρεάν Σεμινάριο "Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα"

25 Νοεμβρίου 2010

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κορινθίας (Κ.Ε.Ε.), στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, (ΚΕΕ ΑΠ7-ΕΣΠΑ που συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. και Εθνικούς πόρους) διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου, στην θεματική ενότητα: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Το Κ.Ε.Ε. είναι δομή της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) και η λειτουργία του υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.).

Το πρόγραμμα αυτό έχει διάρκεια 125 ώρες, τα μαθήματα θα είναι  2 ή 3 τρίωρα την εβδομάδα, απογευματινές ώρες και θα γίνονται στο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση για την δημιουργία συνεταιρισμού για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Κ.Ε.Ε. στον Άσσο Κορινθίας (ώρες λειτουργίες: 9π.μ-8μ.μ) και στο τηλέφωνο 2741089427, ή στον Δήμο Ξυλοκάστρου (κ. Γεωργίου Κων/να, τηλέφωνο 2743360244).

Αιτήσεις υπάρχουν στο Κ.Ε.Π. του δήμου (ΚΩΔ. 130) Συνυποβάλλεται φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

 Ο Προϊστάμενος του ΚΕΕ Κορινθίας
Ιωαννίτης Αργύρης

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα