Skip to main content

Λειτουργία Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Κορίνθου (Κ.Α.Φ.Κ.Α.)

14 Ιουνίου 2011

Το Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Κορίνθου (Κ.Α.Φ.Κ.Α.) λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2010, βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας και παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε άτομα με αναπηρίες ή σωματικές βλάβες (μόνιμες ή προσωρινές).

Στο πρόγραμμα αποκατάστασης του Κέντρου εντάσσονται μετά από αξιολόγηση, άτομα με συγγενείς διαταραχές ή βλάβες, μόνιμες ή προσωρινές, του μυοσκελετικού, νευρικού, κυκλοφοριακού, αναπνευστικού συστήματος, τα οποία έχουν ανάγκη φυσικής και κοινωνικής αποκατάστασης, με στόχο τη πρόληψη της αναπηρίας ή τη μείωσή της.

Οι υπηρεσίες του Κ.Α.Φ.Κ.Α. ( φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, θεραπευτική γυμναστική, κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη) παρέχονται δωρεάν σε άτομα όλων των ηλικιών και πραγματοποιούνται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Κ.Α.Φ.Κ.Α. Κορίνθου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου www.kafkakorinthou.gr

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα