Skip to main content

Παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Κοκκωνάκη «ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, πόλεις, μνημεία, μύθοι & ιστορία της Κορινθίας μέσα από τις περιηγήσεις του Παυσανία»

13 Μαρτίου 2013

Το Σάββατο 9 Μαρτίου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Σωτ. Κοκκωνάκη «Ιστορία και Περιήγησις Κορινθίας». Επιστήμη και η λογοτεχνία σε μία αρμονική συνύπαρξη έδωσαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Με οδηγό τον Παυσανία και το ανεξάντλητο ενδιαφέρον του συγγραφέα για τον τόπο του δημιούργησαν με επιτυχία μια σημαντική προσπάθεια.

Με γλαφυρό, επιστημονικό και εμπεριστατωμένο λόγο η Κα Κυριακοπούλου, ο Κος Σφακιανός και ο Κος Μπάρτζης ενθουσίασαν το κοινό. Ήταν μια ωραία βραδιά για το Δήμο μας, η οποία άφησε ενθουσιασμένους τους παρευρισκομένους που εξετίμησαν και επιβράβευσαν την προσπάθεια του συγγραφέα, όχι μόνο με την παρουσία τους αλλά και με τον ενθουσιασμό τους.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.