Skip to main content

Παιχνίδι για παιδιά στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης»

13 Δεκεμβρίου 2013

Συμμετοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στις δράσεις για την ανακύκλωση με την εκδήλωση «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» το οποίο θα υποστηριχθεί από την ΕΕΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης) και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρες 10:00-14:00, τόσο στο Ξυλόκαστρο (πλατεία Αγ. Βλασίου) όσο και στο Δερβένι (Κεντρική πλατεία Δερβενίου  ).
Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» για το Ξυλόκαστρο και στο κλειστό γυμναστήριο για το Δερβένι.

Το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» αποτελεί μία 4-ωρη εκπαιδευτική - ψυχαγωγική δραστηριότητα για παιδιά Δημοτικού Σχολείου.
Τα παιδιά θα συμμετέχουν ενεργά, θα εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται και θα παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων μας.
Επίσης τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες και θα πάρουν μέρος σε παιχνίδια όπως: στόχος, κρίκοι, κάδος, παζλ, memory, φιδάκι, ψάρεμα, κυνήγι χαμένου θησαυρού, τροχός ανακύκλωσης, τσουβαλοδρομίες και bowling.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν συμβολικά δώρα σε όλους όπως μπαλόνια, μαγνητάκια κ.α.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.