Skip to main content

Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

30 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και το Νομικό Πρόσωπο «Ηλίας Κατσούλης» διοργάνωσαν τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός μια σεμνή τελετή προς τιμήν των παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.     

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Ιερείς, Διευθυντές σχολείων, γονείς και μαθητές.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Έφη Ναστάτου και χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, η Αντιδήμαρχος κ. Αγγελική Κλειώση, ο κ. Σπυρίδωνας Λιόρδος, Αρχιερατικός Επίτροπος - εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου  Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου και ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου κ. Ανδρόνικος Μαυρόπουλος.

Όπως κάθε χρόνο ο κ. Δημήτρης Καζάνης, εις μνήμη των γονιών του, βράβευσε τις τρεις πρώτες μαθήτριες με χρηματικό έπαθλο. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν η Καρανικόλα Παρασκευή (Ιατρική Πάτρας), η Κεχαγιά Αικατερίνη (Νομική Θεσσαλονίκης) και η Μαγγίνα Αθηνά (Αξιωματικών Νοσηλευτικής).

Εκτός από τους μαθητές τιμήθηκαν :

  • Η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου, που κατέλαβε την 3η θέση στο Σχολικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
  • Ο κ. Χρήστος Φιαμέγκος για την 1η  θέση στο Excel σε Πανελλήνιο διαγωνισμό της Microsoft για τα προγράμματα του Office Word - Excel και την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Microsoft, που έλαβε χώρα στην Washington DC των ΗΠΑ.
  • Η κ. Σοφία Φιλιππάκη, υπάλληλος του Δήμου, για την επιτυχία της στους Βαλκανικούς αγώνες Βετεράνων που πραγματοποιήθηκαν στο Βουκουρέστι τον Σεπτέμβριο του 2014.
  • Η ομάδα παιδιών των συντοπιτών μας, που μετά από μια εκδήλωση που έκαναν, προσέφεραν τις οικονομίες τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους απόρους του Δήμου.
  • Σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

{gallery}2561{/gallery}

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.