Skip to main content

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση και ευπαθείς περιοχές στα όριο του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

22 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με βάση την απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Κορινθίας, για «ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ
ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΥΜΟΥΣ, ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» ανακοινώνει ότι

η σχετική απαγόρευση ισχύει για την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 και στα όρια του Δήμου αφορά τις περιοχές:
-Μ.Σ. Τρικάλων-Λίμνη Δασίου (Ψηλή Ράχη, διασταύρωση με δρόμο Ζήρεια-Γκούρα)
-Επαρχιακός δρόμος Καρυάς –Σαραντάπηχου (θέση Δέλτα Δασικών Δρόμων και Δοκίμι προς πυροφυλάκιο Πρ. Ηλία).

Στην απαγόρευση δεν περιλαμβάνεται η κυκλοφορία στα επαρχιακά και δημοτικά δίκτυα που συνδέουν και εξυπηρετούν τους οικισμούς που βρίσκονται εντός των συγκεκριμένων περιοχών, καθώς και τα άτομα που η δραστηριότητά τους σχετίζεται με τις προαναφερόμενες περιοχές, αλλά επισημαίνεται πως οφείλουν να περιορίσουν στο άκρως απαραίτητο τις δραστηριότητες τους την ημέρα αυτή, και να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα της Πυροπροστασίας και των Πυροσβεστικών διατάξεων.

Επιπλέον από το Δήμο συστήνεται, για την ίδια μέρα, 22.7.15, και από τις 10.00 το βράδυ έως τις 6.00 το πρωί, η αποφυγή της κυκλοφορίας και παραμονής στο Δάσος του Πευκιά.

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ
ΣΕ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ»

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.