Skip to main content

Επίσκεψη του Γ. Γ. Υποδομών κ. Γ. Δέδε στο Δημαρχείο

17 Σεπτεμβρίου 2015

Το Δήμο επισκέφθηκε την Τρίτη ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρ. Δουκάκη και τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθ. Βούρδα. Το Γενικό Γραμματέα και τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος κ. Ηλ. Ανδρικόπουλος. Παρευρέθηκαν όλοι οι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής συνδυασμών της ελάσσονος μειοψηφίας κ.κ. Ανδρέας Ζάρρος και Φάνης Μπρακούλιας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Επίσκεψη του Γ. Γ. Υποδομών  κ. Γ. Δέδε στο ΔημαρχείοΣτη συζήτηση αναφέρθηκαν, αφενός τα σοβαρά προβλήματα που επιφέρει η διάβρωση των ακτών και αφετέρου προβλήματα που δημιουργούνται από την κατασκευή των μεγάλων οδικών και σιδηροδρομικών έργων στην περιοχή. Συγχρόνως συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που επιχειρούν για την επίλυσή τους οι υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και οι εταιρείες κατασκευής στα πεδία αρμοδιότητάς τους.

Ο Γ. Γραμματέας κ. Δέδες ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την άριστη συνεργασία και υποσχέθηκε να ανταποκριθεί στα αιτήματα του Δήμου και των κατοίκων που αφορούν

  • τη διάνοιξη παρακαμπτήριας οδού από τον κόμβο του Δερβενίου έως τον Δερβένιο ποταμό για την αποσυμφόρηση του κέντρου του Δερβενίου,
  • τη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των φθορών της Π.Ε.Ο. στα όρια του Δήμου με 1 εκ. € και
  • τη χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελέτης για τη διάβρωση των ακτών από την Κόρινθο έως την Πάτρα. με 5 εκ. €

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια, επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα συνεργασίας με τον κ. Δέδε, και τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές του.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.