Skip to main content

Διασυλλογικό Τουρνουά Mini-Volley

24 Φεβρουαρίου 2016

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 διεξήχθη με επιτυχία και υπό την αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης το Διασυλλογικό Τουρνουά Mini-Volley του Γ.Σ. Απόλλων Ξυλοκάστρου. Ταυτόχρονα διεξήχθη και επίδειξη Baby-Volley.

Συμμετείχαν τα κάτωθι Κορινθιακά σωματεία :

ΑΣΠ Κορίνθου, ΠΑΟ Κορίνθου, Αγ. Θεόδωροι «Στρατηλάτης», ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Γ.Σ. Ξυλοκάστρου «Ο Αριστοναύτης» και ο Γ.Σ. Απόλλων Ξυλοκάστρου.

Το Κλειστό Γυμναστήριο πλημμύρισε από παιδικές φωνές των συμμετεχόντων μικρών αθλητών και αθλητριών.

Κατά την έναρξη του Τουρνουά τιμήθηκαν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος για τις ενέργειες του Δήμου ως προς τον αθλητισμό, ο κ. Πρωτόπαππας Χρήστος για την προσφορά του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Οι Φίλοι της Ζωής» στην αιμοδοσία και οι προπονητές των Σωματείων που πήραν μέρος.

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ευχαρίστησε τα συμμετέχοντα σωματεία και το Γ.Σ. Απόλλων Ξυλοκάστρου και ευχήθηκε να γίνονται ανάλογες εκδηλώσεις στο Δήμο και από άλλα σωματεία.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.