Skip to main content

Ταξίδι στη Μουσική με τα Παιδιά

06 Απριλίου 2016

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός ο Μουσικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου « Ο Αυλός» με την Παιδική Χορωδία του και τους Μαθητές του Ωδείου «Απόλλων» παρουσίασε τη μουσική παράσταση «Ταξίδι στη Μουσική με τα Παιδιά».

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Παναγιώτης Καλύβας, Δημήτρης Κάσσιος, Εμμανουήλ Αλογογιάννης και Κωνσταντίνος Κουσουλός και η Πρόεδρος της Δ.K. Ξυλοκάστρου κα Σπυριδούλα Καραπανάγου.

11111

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σημασία της μουσικής, συνεχάρη όλους τους διοργανωτές για την πολύ αξιόλογη εκδήλωση και ιδιαίτερα την κα Κατερίνα Γκρέστα για τη διδασκαλία και τη διεύθυνση της χορωδίας, τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Θεμιστοκλή Δράμη, τα παιδιά της Χορωδίας του Αυλού και τους μαθητές του Ωδείου Απόλλων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών και ο Αρχηγός της Ελάσσονος Μειοψηφίας κ. Φάνης Μπρακούλιας επισκέφθηκαν το Θροφαρί.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.