Skip to main content

Η Πορεία για τους Ανέργους στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

07 Απριλίου 2016

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, για στήριξη στην πρωτοβουλία του κατά της ανεργίας. Στα πλαίσια της συμβολής στην προσπάθεια αυτή, την Τρίτη 5 Απριλίου φιλοξενήθηκαν στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, οι συμμετέχοντες στην «Πορεία για τους Ανέργους».

Η πορεία ξεκίνησε την Κυριακή 3 Απρίλη, από την πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, θα διασχίσει 220 χιλιόμετρα και θα φτάσει στην Αθήνα στις 10 Απρίλη, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Στην τρίτη μέρα της διαδρομής τους, οι οδοιπόροι ξεκίνησαν το πρωί από την Ακράτα και έφτασαν στο Δερβένι στις 12:00 το μεσημέρι, όπου είχαν μια πολύ ζεστή υποδοχή από φορείς, συλλόγους και κατοίκους της περιοχής.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τους καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κουσουλός και ακολούθησε εκδήλωση στην πλατεία Δερβενίου με τη συμμετοχή του πολιτιστικού συλλόγου Ευρωστίνης «Ευ Ζην» και άλλων φορέων.

Επόμενες σύντομες στάσεις για ξεκούραση, έγιναν στη Λυκοποριά, στο Λουτρό και στο Καμάρι.

Στο Ξυλόκαστρο έφτασαν οι οδοιπόροι, αφού διένυσαν μια διαδρομή 33 χιλιομέτρων περίπου, στις 07:00 το απόγευμα. Στην είσοδο της πόλης τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου μαζί με τους αντιδημάρχους. Ο δήμαρχος εξέφρασε τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στην πρωτοβουλία του κ. Πελετίδη.

Αμέσως μετά στο Δημοτικό Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη», με τη συμμετοχή του κ. Αντώνη Νάτσιου, και τη χορωδία «Φιλαρμονία» του κ. Ανδρέα Χασάπη.

Η διανυκτέρευση των οδοιπόρων έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ξυλοκάστρου όπου τους προσφέρθηκε βραδινό.

{gallery}3266{/gallery}

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.