Skip to main content

3ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ

19 Απριλίου 2016

Την Κυριακή 17/4/2016 στις 09:00π.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ. Μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Συλλόγος Ξυλοκάστρου «Ο Αριστοναύτης» σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και τη συμμετοχή των συλλόγων Σ. Απόλλων Ξυλοκάστρου και ο Α.Ο. Ακράτας. Αγόρια και κορίτσια έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα και τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Ζάρρου, ενός ανθρώπου που έδωσε τόσα πολλά για τον Αθλητισμό και τη Νεολαία του Ξυλοκάστρου.

Η ανάδειξη και προαγωγή του αθλητισμού αποτελεί ένας από τους στόχους της Δ.Α., ανέφερε ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο αθλητισμός είναι ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση και ιδιαίτερα για τα παιδιά που μαθαίνουν να υπακούν σε κανόνες, να σέβονται τα δικαιώματα των άλλων και να ανταγωνίζονται σε υγιείς συνθήκες.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.