Skip to main content

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σε εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες

20 Απριλίου 2016

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από σήμερα 19/4 και ως τέλος της εβδομάδας ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Ηλίας Ανδρικόπουλος, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις στρατηγικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορούν την Ενεργειακή Αειφορία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις «Έξυπνες Πόλεις» και τις χρηματοδοτήσεις των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) και των δράσεων Καινοτομίας.

Παράλληλα, στα περιθώριατων εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και αξιωματούχους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ώστε να προκύψουν συνεργασίες για την άντληση χρηματοδοτήσεων και τεχνογνωσίας στα πλαίσια του «Συμφώνου των Δημάρχων»,οπού θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε συναντήσεις για τα καίρια περιβαλλοντικά ζητήματα και τις σύγχρονες πρακτικές διαχείρισής τους.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην ελληνική αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προκειμένου οι Δήμοι που θα συμμετάσχουν να έρθουν σε άμεση επαφή με τα όργανα και τα κέντρα λήψεως αποφάσεων επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη οργάνωσή τους για την νέα προγραμματική περίοδο.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.