Skip to main content

4η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής

20 Απριλίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, και ώρα 18.00, στο Δερβένι , στον όμορφο και μελωδικό χώρο του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, η 4η Γιορτή Παιδικής Μαγειρκής, "Μαγειρεύοντας Μαζί" της ένωσης Πολυτέκνων Γυναικών Ελλάδος "η Ροδια" σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης. Οι συμμετοχές των παιδών ήταν πολλές και γευστικές και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι τα παιδιά ήταν από όλο το φάσμα της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου, ξεκινώντας από το Ξυλόκαστρο, το Καμάρι, τη Λυκοποριά, το Δερβένι, τα Ροζενά και τον Πύργο.

Το γεγονός αυτό , τονίστηκε ιδιαίτερα από τη Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Γυναικών Ελλάδος, "η Ροδιά", καθώς ένας από τους στόχους της εκδήλωσης ήταν η ομοψυχία και συνεργασία των κατοίκων ολόκληρου του Δήμου, στόχος ο οποίος επιτεύχθηκε μέσα από την όμορφη συμμετοχή των παιδιών!! Μέλη της κριτικής επιτροπής , ήταν ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης , κος Κώστας Κουσουλός, ο οποίος χαιρέτησε με έκδηλο ενθουσιασμό την διοργάνωση και την πρωτοβουλία και αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της υγιεινής διατροφής για τα παιδιά, ο Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών και Γυμναστής , κος Δημήτρης Καπέλλος, ο οποίος συνεχάρηκε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και τη προσπάθειά τους και ο βραβευμένος Chef , Πρόεδρος Young Chef Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κος Αλέξανδρος Κασκούτας, ο οποίος με τη παρουσία του, ενθουσίασε τους συμμετέχοντες και βαθμολόγησε τα πιάτα τους.

Οι συνταγές που βραβεύτηκαν ήταν : Κατηγορία Φαγητού: Αλμυρή Κρέπα, Κατηγορία Σαλάτας: Σαλάτα "Πολλά και διάφορα", Κατηγορία Πίτας: Σπανακόπιτα, Κατηγορία Γλυκού: Κέικ, Κατηγορία Πρωτότυπου: Banoffee, Κατηγορία Παραδοσιακού: Πίτα με κασέρι.Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά δώρα, ποδιές μαγειρικής και καπελλάκια, μετάλλια, καθώς και κούπες προσφορά του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Ευχή όλων , συμμετεχόντων, κριτών, διοργανωτών και παρευρισκομένων , να πραγματοποιηθεί και η επόμενη Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής , με περισσότερες συνταγές και ιδέες!

{gallery}3292{/gallery}

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.