Skip to main content

17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball

01 Αυγούστου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου η τελική φάση του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball.

Στο «διαμάντι» του Κορινθιακού κόλπου, το Ξυλόκαστρο, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Ο.Χ.Ε., με πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις ολοκληρώθηκαν οι αγώνες και η κατάταξη των ομάδων ανδρών και γυναικών.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν σημαντική, ενώ τόσο η Πολιτεία, όσο και η τοπική αυτοδιοίκηση τίμησαν με την παρουσία εκπροσώπων τους τη διοργάνωση. Παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος συνεχάρει το Δήμο για την πρωτοβουλία διεκδίκησης και υλοποίησης μίας σειράς αθλητικών διοργανώσεων άμμου, υψηλού επιπέδου και ενδιαφέροντος και παράλληλα ανακοίνωσε τη στήριξή του για την αναβάθμιση και την ολοκλήρωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των αθλημάτων άμμου στο Ξυλόκαστρο. Παρευρέθησαν επίσης ο Βουλευτής Κορινθίας και συντοπίτης μας κ.Γιώργος Ψυχογιός, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Χ.Ε. κ. Κώστας Σταματιάδης, το μέλος του Δ.Σ. κ. Κώστας Βιολιτζής, καθώς και η κα Σοφία Στάμου, εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού Α.Ε. – μεγάλου χορηγού των διοργανώσεων.

Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μ. Αλογογιάννης, Δ.Κάσσιος, Π.Καλύβας, η Πρόεδρος της ΔΕ Ξυλοκάστρου κα Σπ. Καραπανάγου και η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κα Κατερίνα Θεοδώρου. Τους αγώνες παρακολούθησαν ο επικεφαλής του συνδυασμού της μειοψηφίας κ. Ανδρ. Ζάρρος και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η τελική αυτή φάση ήταν ενταγμένη, τόσο στο European Beach Tour 2016 της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, όσο και στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα BE ACTIVE που υλοποιείται από τη Γ.Γ.Α. Στα πλαίσια του BE ACTIVE διεξήχθη το Σάββατο το βράδυ, παρουσία και του Γ.Γ.Αθλητισμού κ. Συναδινού, στην πλατεία Δερβενίου, street handball με την καθοδήγηση Ομοσπονδιακών προπονητών ανάπτυξης και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού παιδιών από την περιοχή της Ευρωστίνης.

Το σύνολο των φιλοξενουμένων, παραγόντων, αθλητών και διαιτητών, ευχαρίστησαν θερμά για τη φιλοξενία και ευχήθηκαν η συνεργασία Δήμου-Ομοσπονδίας να είναι διαρκής και το Ξυλόκαστρο να αναδειχθεί σε μόνιμο και καθοριστικό τοπόσημο του χάρτη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Beach Handball

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.