Skip to main content

Συγκέντρωση στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ξυλοκάστρου

18 Οκτωβρίου 2016

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 στις 15:30μμ., πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ξυλοκάστρου κατόπιν της πρόσκλησης της Διευθύντριας κυρίας Ε. Κούσπαρη.

Στη συγκέντρωση έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Κάσσιος και Εμμανουήλ Αλογογιάννης, η παιδίατρος κ. Αναστασία Αργυρίου και οι γονείς των μικρών παιδιών.

Η παιδίατρος κ. Αναστασία Αργυρίου ενημέρωσε τους γονείς για θέματα που αφορούν στην «υγεία του παιδιού» και επ' ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με λειτουργία του παιδικού σταθμού.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους παιδαγωγούς, το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά καλή σχολική χρονιά, υγεία, ψυχική δύναμη, επιμονή αλλά και πίστη στον καθημερινό τους αγώνα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, μεθοδικά και υπεύθυνα, για να στηρίξουμε τη λειτουργία των δημοτικών μας παιδικών σταθμών. Σίγουρα οι σημερινές οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα αλλά και ο Δήμος μας, καθιστά το έργο όλων μας δύσκολο. Με δεδομένη όμως την άριστη συνεργασία μεταξύ των Εκπαιδευτικών, των Γονέων & της Δημοτικής Αρχής θα καταφέρουμε να αντιμετωπίζουμε από κοινού τις τυχόν δυσκολίες που θα προκύψουν.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.