Skip to main content

Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Παναρίτι

07 Νοεμβρίου 2016

Με την πρέπουσα λαμπρότητα τελέσθηκαν τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Παναρίτι.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου και στη συνέχεια ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 τελέσθηκαν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού και στη συνέχεια η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κκ Διονυσίου.

105 3920

Στη λαμπρή τελετή των Εγκαινίων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο πρώην υπουργός Νικόλαος Ταγαράς, οι Αντιδήμαρχοι κκ Δημήτρης Κάσσιος, Εμμανουήλ Αλογογιάννης και Παναγιώτης Καλύβας καθώς και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο σεπτός Ποιμενάρχης μας επεξηγούσε αναλυτικά κάθε τι το οποίο είχε να κάνει με την τελετουργική διαδικασία, αυτής της μοναδικής Ιεροτελεστίας, ώστε όλοι οι πιστοί να κατανοούν και να συμμετάσχουν ενεργά στο Ι. Μυστήριο.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.