Skip to main content

Αναφορά και προβολή για το Δήμο μας στο blog Travel Guide από την Αμερικανίδα δημοσιογράφο κα Amelia Old

12 Δεκεμβρίου 2016

Μία ακόμη αξιολογότατη αναφορά και προβολή για το Δήμο μας, τα γραφικά τοπία, τα αξιοθέατα, τις δραστηριότητες  που αναπτύσσονται στην περιοχή και την παραδοσιακή και υψηλού επιπέδου φιλοξενία, έγινε πρόσφατα στο blog Travel Guide από την Αμερικανίδα δημοσιογράφο κα Amelia Old.
H κα Old είναι
•    ενεργό μέλος της IFWTWA  - Ιnternational Food Wine & Travel Writers Association (Διεθνής Δημοσιογραφικός Οργανισμός Τρόφιμα-Οίνος-Ταξίδι), ενός παγκόσμιου δικτυού δημοσιογράφων που καλύπτουν θέματα φιλοξενίας, τουρισμού και lifestyle,
•    δημιουργός του blog “Pretty in the Queen City” για τον οικογενειακό τουρισμό, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό, με μεγάλη  επισκεψιμότητα από τις Η.Π.Α., τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και
•    μέλος του Travel Bloggers Influencer Network, μίας ομάδας 100 υψηλά εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο του τουρισμού.
Είχε επισκεφθεί την περιοχή μας με ομάδα  αμερικανών δημοσιογράφων της IFWTWA, μετά την αποδοχή από το Δήμο μας, πρότασης  του Σ.Π.Ο.Α.Κ. προς τα μέλη του,  για τη φιλοξενία και ξενάγησή τους.

Το αρχικό άρθρο (στην Αγγλική γλώσσα) βρίσκεται στο λινκ: http://passportsfromtheheart.com/2016/12/travel-guide-xylokastro-greece.html

Μετάφραση Άρθρου στα Ελληνικά

Η γραφική παραλιακή πόλη του Ξυλοκάστρου στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου προσφέρει πανέμορφες ακτές, το φημισμένο πευκοδάσος του Πευκιά, το Ι.Ν. του Αγ. Βλασίου, σκι, υπέροχα εστιατόρια, μεταξύ πολλών άλλων.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού μου στο Ξυλόκαστρο, η μέρα μας άρχισε με τη συνάντηση με το Δήμαρχο. Μας διαβεβαίωσε ότι θα επισκεφθούμε μια από τις πιο όμορφες περιοχές στο ταξίδι μας στην «Κορινθιακή Ριβιέρα». Ήταν πραγματικά όμορφα, αλλά μας άφησε άφωνους το γεγονός ότι η περιοχή είχε τόσο πολλά να προσφέρει.

 

img_3352

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου, Ελλάδα

img_4174

Ένας ντόπιος επιδεικνύει την πρωινή ψαριά του.

img_4189

Μοναδική θέα της παραλίας και των βουνών.

14462980_10157617689835601_916371575899750864_n

 

Που να κοιμηθείτε: Sikyon Coast Hotel and Resort

img_3432

img_3433

img_4470

Αν προσέξετε καλυτέρα θα δείτε την Stacie Connerty από το  Divine Lifestyle να εργάζεται υπό τον ήρεμο ήχο της θάλασσας.

Που να φάτε;

Απολαύστε το φαγητό με τη συγκλονιστική θέα του όρους Ζήρεια από το «Πλειάδων Γη Mountain Resort and Spa» Pleiadon Gi Mountain Είναι επίσης μια υπέροχη ευκαιρία να διαμείνετε, αλλά θα πρέπει να κάνετε κράτηση όσο πιο έγκαιρα μπορείτε, διότι διαθέτει μόνο 20 σουίτες.!

Δειπνήστε στο  Μουράγιο (Εστιατόριο – Ψαροταβέρνα) Μουράγιο (Εστιατόριο – Ψαροταβέρνα (Mouragio Restaurant-Tavern).

Ο Gamal Mahmoud Abdel Rachman-(Ιδιοκτήτης) επιδεικνύει την φρέσκια ψαριά.

Τι να κάνετε;

Παίξτε έναν αγώνα Volley στις αθλητικές εγκαταστάσεις άμμου 

img_4224

Κατακτήστε τις πλάγιες στο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας Ski-sport Centre of Ziria

Κάντε μια ξενάγηση στην εκκλησία του Αγίου Βλασίου. Αυτός ο όμορφος ναός με εικονογραφίες και μάρμαρα χτισμένος το 1908

 

Πριν αναχωρήσετε πρέπει να εφοδιαστείτε σίγουρα με λάδι από την Ladolea Olive Oil και τοπικό κρασί στο Lido Hotel στο Μελίσσι.

img_3458

img_3465

 

Είναι πραγματικά, το Ξυλόκαστρο ένας τόπος για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα. Από τα βουνά στις παραλίες, από τα σπορ στην τέχνη…. Θα βρεις κάτι ενδιαφέρον για τον καθένα στην Πελοπόννησο.

 

meating

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.