Skip to main content

Απερίφραστη καταδίκη των πράξεων θανάτωσης και βίας ανυπεράσπιστων ζώων

19 Ιανουαρίου 2017

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, κάτοικοι της πόλης του Ξυλοκάστρου ήρθαν αντιμέτωποι με  το αποτρόπαιο θέαμα νεκρών δηλητηριασμένων σκύλων.
Ο θάνατος  των ανυπεράσπιστων ζώων προήλθε από φόλα και δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά, που ασυνείδητοι συμπολίτες μας προβαίνουν σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης καταδικάζει απερίφραστα τις πράξεις αυτές, όπως και κάθε πράξη βίας και επίθεσης απέναντι στην «κοινότητα» των ζώων, και τη χρήση δηλητηριωδών ουσιών που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την ανθρώπινη ζωή.
Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν ο,τιδήποτε για το συμβάν να ενημερώσουν το Δήμο (τηλ. επικ. 2743360233) ή το Α.Τ. Ξυλοκάστρου (τηλ. επικ. 2743029237), για να συμβάλλουν στον εντοπισμών των δραστών.
Επιδίωξη μας είναι ο η σύλληψη των υπευθύνων και η παραπομπή τους στη δικαιοσύνη, καθώς και η συνεργασία αρμόδιων φορέων και πολιτών για την εξάλειψη των φαινομένων αυτών και την ευαισθητοποίηση όλων μας.  
Η προσπάθειά μας, και με την υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων, εστιάζει στην προστασία και την ευζωία των αδέσποτων ζώων και την ομαλή συνύπαρξή τους με τον άνθρωπο.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.