Skip to main content

Τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

02 Μαρτίου 2017

Επιτυχημένες εκδηλώσεις έγιναν στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα (25 έως 27 Φεβρουαρίου 2017).
Το «Καρναβάλι της Ευρωστίνης» με το νυχτερινό αποκριάτικο περίπατο (το βράδυ του Σαββάτου) και με την παρέλαση αρμάτων και των γκρουπ, την καύση καρνάβαλου στην πλατεία και τα πυροτεχνήματα (το μεσημέρι της Κυριακής).

Το «Καρναβάλι του Καμαρίου» όπου παρέλασαν τα άρματα και οι καρναβαλιστές.
Το αποκριάτικο έθιμο της «Φωτιάς» στην κεντρική πλατεία του Άνω Αιγιαλού με γλέντι και χορό.
    Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις τοπικές κοινότητες Μάννας, Μελισσίου και Ρίζας.

Tα «Κούλουμα» την Καθαρά Δευτέρα (11:00πμ) στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου πλήθος κόσμου συμμετείχε στο παραδοσιακό γλέντι που περιελάμβανε παραδοσιακά εδέσματα, μουσική, χορό και τραγούδια. Τους μικρούς μας φίλους διασκέδασε ομάδα καλλιτεχνών με διάφορες δραστηριότητες (κατασκευή χαρταετών, face painting, μπαλονοκατασκευές, παραδοσιακό γαϊτανάκι  κα.).

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στις καρναβαλικές επιτροπές και στους πολιτιστικούς συλλόγους «Ευ ζήν», «Απάνω Γιαλός», «Χοράνθη»  που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.