Skip to main content

Καλωσόρισμα του Πρωθυπουργού από τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στα εγκαίνια της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών

12 Απριλίου 2017

Τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017, στις 11:50 πμ.,  ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, στον κόμβο Ξυλοκάστρου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθ’ οδόν για την τελετή των εγκαινίων της διπλής σήραγγας στην περιοχή της Παναγοπούλας και την επίσημη παράδοση της Ολυμπίας Οδου, έκανε στάση στον κόμβο Ξυλοκάστρου.  
Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρωθυπουργό, όπου του προσέφερε την εικόνα του Αγίου Γερασίμου, το νόμισμα της Αρχαίας Πελλήνης  καθώς και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα (κρασί, μέλι, λάδι και κορινθιακή σταφίδα).
Στην υποδοχή του Πρωθυπουργού το παρόν έδωσαν οι δυο Κορίνθιοι Γενικοί Γραμματείς της κυβέρνησης Γιώργος Δέδες (Υποδομών) και Χαράλαμπος Κασσίμης (Αγροτικής Ανάπτυξης), ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κων/να Νικολάκου. Παρόντες ήταν και οι Βουλευτές Κορινθίας κκ Γιώργος Ψυχογιός, Μαρία Θελερίτη και ο Χρίστος Δήμας, όλοι οι Δήμαρχοι της Κορινθίας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.