Skip to main content

Συνάντηση με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου

25 Μαΐου 2017

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στις 11:00 πμ ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης  κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, δέχθηκε στο γραφείο του το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου «Οι Φίλοι της Ζωής».
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου κ. Χρήστος Πρωτόπαπας,  τα μέλη του συλλόγου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών κ. Παναγιώτης Καλύβας.
Έγινε συζήτηση, σε πολύ καλό κλίμα, για την καλύτερη διοργάνωση της υποδοχής της «Φλόγας της Αγάπης» στο Ξυλόκαστρο στα πλαίσια της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας  και παράλληλα της 30ης επετείου εθελοντικής αιμοδοσίας του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου.
Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε μέσα από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, να αναδειχθεί για άλλη μια φορά η σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και η προσφορά της στην κοινωνία.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.