Skip to main content

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Παμπαίδων-Παγκορασίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου

06 Ιουνίου 2017

Οι τελικοί αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης παμπαίδων–πανγορασίδων, φιλοξενήθηκαν στο Δερβένι, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (3,4 & 5 Ιουνίου 2017).

Οι αγώνες έγιναν στο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου, με διοργανωτή τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, του οικοδεσπότη Α.Ο Ξυλοκάστρου, έχει να επιδείξει ουσιαστική δραστηριότητα στο άθλημα, στα μόλις 4 χρόνια ζωής του, όχι μόνο με συμμετοχές και αποτελέσματα, αλλά και με διάφορες εκδηλώσεις.

Την επιτυχημένη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, κ. Μανώλης Κολυμπάδης, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ηλίας Νιάρρος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ κ. Τάσος Παναγουλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Δημήτριος Κάσσιος, Κων/νος Κουσουλός και Παναγιώτης Καλύβας, η Πρόεδρος Δερβενίου κ. Διαμάντω Δενδρινέλλη, ο Πρόεδρος του ΑΟΞ κ. Νίκος Σιετής και τα μέλη κκ. Ανδρέας Ζάρρος-Αρχηγός Ελάσσονος Μειοψηφίας και Βλάσης Γεωργίου-Προϊστάμενος ΔΕΥΑΞΕ, ο Αρχηγός της Μείζονος Μειοψηφίας κ. Βλάσης Τσώτος, ο τέως Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Δημήτριος Δούσκας και ο κοινοτικός σύμβουλος Δερβενίου κ. Απόστολος Μανέτας που απένειμαν κύπελλα και έπαθλα στους νικητές των αγώνων.

Αποτελέσματα Αγώνων

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης στους παμπαίδες και η Νεφέλη Καφάτου στις παγκορασίδες είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας στο απλό για τη σεζόν 2016-2017. Στο διπλό παπαίδων αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Αλέξανδρος Μαδέσης και Ηρακλής Κερασίδης (Α.Ο. Ηράκλειο 2001) και στο διπλό παγκορασίδων, πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Ευγενία Καραθανάση και Χριστίνα Ντεγιρμεντζίογλου από την Α.Ε.Κ. και τους Αετούς Πόλης αντίστοιχα.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.