Skip to main content

Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης

20 Ιουνίου 2017

Η καθιερωμένη καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, με ώρα έναρξης 20:30, στον προαύλιο χώρο του Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Δερβενίου.

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης, οι νέοι ταλαντούχοι μαθητές του Ωδείου με τους καθηγητές τους, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με συνθέσεις γνωστών Ελλήνων και ξένων δημιουργών, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στο κοινό.

Μια πλούσια μουσική βραδιά γεμάτη από γνωστές μελωδίες κι αγαπημένα τραγούδια, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Στέλιου Γκόλγκαρη και τη διδασκαλία των καθηγητών κκ Κατερίνας Γκόλγκαρη και Άγγελου Κραββαρίτη. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Ανδρέας Γλυνιάς.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κκ Παναγιώτης Καλύβας, Δημήτρης Κάσσιος, Εμμανουήλ Αλογογιάννης και Κωνσταντίνος Κουσουλός, ο οποίος έκανε χαιρετισμό. Επίσης το παρόν έδωσαν η Πρόεδρος Δερβενίου κ. Διαμάντω Δενδρινέλλη και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νίκος Κεκερής και Χαράλαμπος Φίλης.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.