Skip to main content

«Nostos 2017» Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό

17 Οκτωβρίου 2017

Την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00 ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος με τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουσούλο, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπακτίας, επισκέφτηκαν την πόλη της Ναυπάκτου με αφορμή τα εγκαίνια της "Nostos 2017".

Πρόκειται για τη μοναδική εξειδικευμένη Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό που λαμβάνει χώρα από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2017, υπό την αιγίδα υπουργείων, όπως το Υπουργείο Τουρισμού, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και άλλων επίσημων φορέων του τουριστικού κλάδου.

Η "Nostos 2017" είναι η μοναδική έκθεση αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού και ο Δήμος Ναυπακτίας, ως διοργανωτής, προσδοκά να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για όλη την τουριστική Ελλάδα, έχοντας ως κύριους στόχους την προβολή της δυναμικότητας της Ελληνικής περιφέρειας, τα πλεονεκτήματα του εναλλακτικού, θεματικού τουρισμού και τη δυνατότητα της Ελλάδας να επιμηκύνει την τουριστική της περίοδο.

Κατά τη διάρκειά της, οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες, μιας και στο πλαίσιο υποστήριξης των εκθετών της, η "Nostos 2017" προσφέρει υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην προβολή τους, στην τοπική αλλά και τη διεθνή αγορά, μέσα από την παρουσίαση πολλών προορισμών, μια μεγάλη σειρά εκδηλώσεων και σεμιναρίων, καθώς και προτάσεων τοπικής Ελληνικής γαστρονομίας.

Ειδικότερα, για την προώθηση του Ελληνικού τουρισμού, οι εκθέτες θα πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες B2B συναντήσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες Ηosted Buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τον τουριστικό προορισμό ή την τουριστική επιχείρησή τους και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.