Skip to main content

Βράβευση αποφοίτων των Λυκείων του Δήμου μας και επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

30 Οκτωβρίου 2017

Στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Τιμίου Προδρόμου Αγ. Ιωάννη, στο Δερβένι, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017, στις 6:00 μμ., η εκδήλωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, για τη βράβευση των αποφοίτων των Λυκείων και επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο βουλευτής Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Νιάρρος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Καλύβας, Δημήτρης Κάσσιος, Κων/νος Κουσουλός και Εμμανουήλ Αλογογιάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ευριπίδης Γκιάτας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ κ. Αναστάσιος Παναγουλόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η πρόεδρος Δερβενίου  κα Διαμάντω Δενδρινέλη, οι Διευθυντές των Λυκείων του Δήμου μας, ιερείς, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.
Το χαιρετισμό από τους κκ Ηλία Ανδρικόπουλο, Γιώργο Ψυχογιό, Ευριπίδη Γκιάτα, Διαμάντω Δενδρινέλλη, τους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων, ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η καθηγήτρια του ΓΕΛ Ξυλοκάστρου κ. Έφη Ναστάτου.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.