Skip to main content

Εμβολιασμός στην Τρίτη Ηλικία

08 Νοεμβρίου 2017

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, στις 10:00 το πρωί, στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία από ιατρό του Κέντρου Υγείας Ξυλοκάστρου, με θέμα «Εμβολιασμός στην Τρίτη Ηλικία».

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ2

Η ιατρός-παθολόγος κ. Κωσταλάμπρου, μίλησε για τα τρία βασικά εμβόλια, της γρίπης, του πνευμονιόκοκκου και του έρπητα ζωστήρα, τα οποία παρέχονται δωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και τόνισε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού των ατόμων της τρίτης ηλικίας, για τη διατήρηση της καλής τους υγείας. Τα άτομα της τρίτης ηλικίας, μπορούν και πρέπει να είναι αυτόνομα και ανεξάρτητα, ώστε να απολαμβάνουν μια ποιοτική ζωή, έχοντας καλή υγεία, φυσική κατάσταση και ενεργή δράση σε όλους τους τομείς

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Καλύβας, ο οποίος εξήρε το πολύτιμο έργο, των ιατρών του Κέντρου Υγείας Ξυλοκάστρου, για την τοπική κοινωνία.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.